Fysiotherapie 

In gezondheidscentrum Amstelkwartier is een fysiotherapeut gevestigd, met een eigen sportzaal. Fysiotherapie GOED is sinds een aantal jaar gevestigd in Amsterdam Noord en nu ook in Gezondheidscentrum Amstelkwartier. In het gezondheidscentrum Amstelkwartier kun je onder begeleiding van de fysiotherapeut aan je herstel werken in onze eigen fysio fitnesszaal.

Fysieke klachten worden vaak veroorzaakt door meerdere factoren. In het fysiotherapeutisch onderzoek stellen we deze verschillende oorzaken vast. Daarbij kijken we naar de balans tussen de belasting (werk, sport & stress) en de belastbaarheid (conditie, kracht, flexibiliteit & draagkracht) Om tot een goed herstel van de balans te komen werken we samen toe naar een verbetering van jouw belastbaarheid. Wij staan voor een persoonlijke benadering, ieder persoon en elke pijnklacht is uniek en wordt bij ons uniek behandeld. 

Wij hebben een aantal specialisten in dienst die u graag van uw klachten af helpen: 

U kunt zich direct aanmelden bij Fysiotherapie GOED. U heeft hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig en er is een vergoeding door alle zorgverzekeraars. 

Wilt u meer informatie, of direct een afspraak inplannen? Kijk dan even op onze website. 

 


Naar de website van fysiotherapie GOED >>

 
Fysio goed in gezondheidscentrum Amstelkwartier
 
 
Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham