De patiënten omgeving 

Met de online patiëntenomgeving van de huisartsenpraktijk wordt de zorg voor u zo toegankelijk mogelijk maken. In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken, een medische vraag stellen via een e-consult en herhaalmedicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in.

Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan. Met het aanvragen van een account voor de patiëntenomgeving gaat u automatisch akkoord met het privacyreglement. Als u uw account heeft aangevraagd neemt de assistente contact met u op om uw identiteit te controleren en uw account te activeren. 

E-consult aanvragen 

In de patiëntenomgeving kunt u een e-consult naar de huisarts sturen. Klik hiervoor op berichten, u kunt eenvoudig en veilig uw medische vragen stellen en waar nodig bijlage toevoegen. 

Medicatie

U kunt eenvoudig uw medicatie overzicht vinden en herhaal medicatie aanvragen. Deze worden dan door de assistente bevestigd. U kunt hierdoor vaak dezelfde dag uw medicatie nog ophalen.

Afspraak inplannen

U kunt online uw eigen afspraak inplannen bij de huisarts. Selecteer uw huisarts en de juiste locatie en u krijgt een overzicht van de moment dat u bij de huisarts terecht kunt. Probeer uw medische vraag zo specifiek mogelijk te omschrijven. De afspraak komt automatisch bij de huisarts in de agenda en u ontvangt per mail een bevestiging. 

LET OP: Vanwege de Corona (Covid-19) uitbraak is het op dit moment niet mogelijk om zelf uw afspraak op de praktijk in te plannen. U kunt wel een video consult aanvragen bij de huisarts. Hier vindt u meer informatie over het video consult 

 

Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook