Vacature: POH Somatiek

05-12-2022

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een betrokken en enthousiaste collega die als Praktijkondersteuner Somatiek of Praktijkverpleegkundige ons fijne team wil komen versterken. Ervaring met Astma/COPD is een pre.

Binnen het takenpakket valt het begeleiden van chronische patiënten met Diabetes Mellitus type 2, Astma/COPD en CVRM. Dit ook in afstemming met jouw werkervaring en ambities. Daarnaast hopen we op een actieve bijdrage aan onze breed gedragen innovaties, kwaliteit en wijkgerichte samenwerking.

Dienstverband

9 uur per week met uitbreidingsmogelijkheden op korte termijn

Wie zoeken wij

Afgeronde HBO opleiding tot praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief. Je denkt graag mee over beleid ten aanzien van patiënten en praktijkvoering waarbij je in goede afstemming met de huisartsen veel ruimte krijgt om zelfstandig beslissingen te nemen en eigen invulling te geven aan je werkzaamheden. Daarnaast ben je open-minded, heb je talent voor organisatie en werk je secuur en gestructureerd.

Wat bieden wij

Je komt terecht in een leuk en divers huisartsenteam waar de zorg voor de patiënt centraal staat. We bieden je de tijd, de ruimte en begeleiding om je alle werkzaamheden eigen te maken en om je te ontwikkelen

Daarnaast bieden wij:

·         Een salaris conform de CAO huisartsenzorg

·         Een eindejaarsuitkering van 7,5%

·         Reiskostenvergoeding

·         Pensioenregeling (zorg en welzijn)

Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan een mailtje naar: Mark@amstelenij.nl of neem telefonisch contact op met de praktijk 020 308 1234 en vraag naar Mark van Dalen.

Ook als je al werkzaam bent op een andere praktijk en graag je uren zou willen uitbreiden nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

 

Terug
Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham