Ga direct naar de patiëntenomgeving >>


De patiëntenomgeving is er om de zorg voor u toegankelijker te maken. U kunt 24 uur per dag inloggen met uw persoonlijke account.

Met de online patiëntenomgeving kunt u snel en eenvoudig:

  1. (beeld)bel afspraken maken met de huisarts.
  2. E-consulten naar de huisarts sturen voor korte medische vragen, met de mogelijkheid om hier foto's of andere bestanden aan toe te voegen.
  3. Eenvoudig en snel herhaalmedicatie aanvragen.
  4. Uw medisch dossier inzien. 

Vanwegen de maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus zijn alle afspraken die u op dit moment online maakt beeldbelafspraken. Wilt u liever een fysiek consult of is dat noodzakelijk voor de klacht die u wilt bespreken, neem dan telefonisch contact op met de assistent.

Bij het aanvragen van herhaalmedicatie ontvangt u geen bevestiging van de aanvraag. U kunt uw aangevraagde medicatie een dag na de aanvraag ophalen bij de apotheek. 

Heeft u nog geen account? Maak dan hier een account aan. Als u uw account heeft aangemaakt dient u contact op te nemen met de praktijk om uw identiteit te controleren. Daarna zal de assistent uw account activeren.

De patiëntenomgeving app

Het is ook mogelijk om in te loggen in de patiëntenomgeving op uw telefoon. Download de UwZorgonline app in de app store of google play store en koppel uw account aan: GZC Buiksloterham & Amstelkwartier.

Ook via de app kunt u eenvoudig herhaalmedicatie aanvragen, e-consulten sturen naar de huisarts, afspraken maken en uw dossier online inzien. 

Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham