Verloskundigen in Amsterdam Oost 

In gezondheidscentrum Amstelkwartier is een verloskundige praktijk gevestigd waar u met al uw vragen over uw zwangerschap terecht kunt. Verloskundigen Oosterpark is kundig toegewijd en nuchter. Al meer dan 35 jaar is onze praktijk hét adres voor geboortezorg in Amsterdam Oost. Wij zijn een kleinschalige praktijk en we nemen graag de tijd om je echt te leren kennen. Bij ons is iedereen welkom. Verloskunidge praktijk Oosterpark heeft al een hoop ervaring opgebouwd in Amsterdam oost en sinds 2019 verzorgen wij ook spreekuren in gezondheidscentrum Amstelkwartier. Je kunt bij ons terecht voor de complete zorg rondom je zwangerschap en geboorte, wij bieden de volgende service: 

  • Kinderwensspreekuur, wanneer je al vóór de zwangerschap de behoefte hebt aan advies kun je bij ons terecht. 
  • Zwangerschapscontroles, de eerste afspraak plannen we tussen de 6 en de 10 weken.
  • Echoscopie, Afhankelijk van het verloop van je zwangerschap zullen één of meerdere echo's gemaakt worden op de praktijk. Dit gebeurt op onze locatie Ruyschstraat. We hebben ook een echocentrum op de tweede oosterparkstraat. 
  • Begeleiding rondom de bevalling, wij begeleiden jou zo veel mogelijk op de plaats en op de manier die jij wilt. 
  • Kraambedcontroles, we komen na de bevalling nog een aantal keer thuis bij je langs voor controles. Wanneer je zwangerschapscontroles en de bevalling plaats vinden onder controle van de gynaecoloog, kun je je bij ons al in de zwangerschap aanmelden voor het kraambed. Als je dat prettig vindt, maken we in de zwangerschap een kennismakingsafspraak. 
  • Nacontrole, Ongeveer 6 weken na de bevalling zien we elkaar voor een afsluitend gesprek en controle. 

Zodra je weet dat je zwanger bent kun je je inschrijven. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt je inschrijven via het online aanmeldformulier of telefonisch via: 020 4635858. Heb je meer vragen of wil je je direct bij ons een afspraak maken? Kijk dan op onze website. 

 


Naar de website van de verloskunigen Oosterpark >> 

Verloskundige Oost in gezondheidscentrum Amstelkwartier.  
Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham