Welkom bij Verloskundigen Oosterpark

 

(voorheen: Verloskundigen Ruyschstraat)

 

Kundig, toegewijd en nuchter. Al meer dan 35 jaar is onze praktijk hét adres voor geboortezorg in Amsterdam Oost! We zijn een kleinschalige praktijk waar we graag de tijd nemen om je te leren kennen. Iedereen is welkom.

 

Naast onze locaties in de Oosterparkbuurt (Ruyschstraat 71) en in de Watergraafsmeer (Veeteeltstraat 20) verzorgen wij per 2019 ook spreekuren in gezondheidscentrum Amstelkwartier.

 

Je kunt bij ons terecht voor complete zorg rondom zwangerschap en geboorte:

o   kinderwensspreekuurWanneer je al vóór de zwangerschap behoefte hebt aan advies, kun je bij ons terecht

o   zwangerschapscontroles, de eerste afspraak plannen we tussen 6 en 10 weken. 

o   echoscopieafhankelijk van het verloop van je zwangerschap zullen een of meerdere echo's gemaakt worden op de praktijk, dit doen we op onze locatie Ruyschstraat. We hebben ook een echocentrum op de Tweede Oosterparkstraat.

o   begeleiding rondom de bevalling: zo veel mogelijk op de manier en op de plaats waarop jij dat wilt.

o   kraambedcontroles: we komen na de bevalling nog een aantal keer thuis bij je langs voor controles. Wanneer je zwangerschapscontroles en de bevalling plaats vinden onder controle van de gynaecoloog, kun je je bij ons al in de zwangerschap aanmelden voor het kraambed. Als je dat prettig vindt, maken we in de zwangerschap een kennismakingsafspraak.

o   nacontrole.Ongeveer 6 weken na de bevalling zien we elkaar voor een afsluitend gesprek en controle.

 

 

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je inschrijven; een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Je kunt je inschrijven via het online aanmeldformulier of telefonisch: 020-463 58 58. Op onze website lees je meer over wie we zijn en wat we doen: Verloskundigen Oosterpark