Huisarts in Amstelkwartier

De huisartsenpraktijk gevestigd in het Amstelkwartier is een moderne praktijk, met een innovatieve aanpak en een breed service pakket. De praktijk maakt onderdeel uit van Amstel en IJ huisartsen en is gevestigd in gezondheidscentrum Buiksloterham in Amsterdam noord en gezondheidscentrum Amtelkwartier. Huisarts Pieter Jan van Empel is trots mede oprichter van deze beide gezondheidscentra. De huisartsenpraktijk is geopend van 08.00 tot 17.00. Daarnaast is er een avondspreekuur op woensdag. Huisartsen Pieter Jan van Empel, Anne Floor Kallen en Bram van Tol werken samen met doktersassistenten en praktijkondersteuners. U kunt de praktijk bereiken via het nummer: 020 308 1238

Amstel en IJ huisartsen werkt met een online patiëntenportaal. Via dit patiëntenportaal kunt u 24 uur per dag een afspraak maken om langs te komen bij de huisarts. Daarnaast kunt u hier met korte medische vragen terecht via een e-consult, herhaalmedicatie aanvragen en ook een video consult met de huisarts inplannen. Dit alles om de zorg voor u zo goed en toegankelijk mogelijk te maken. 

Ook voor uw psychische klachten kunt u terecht bij de huisartsenpraktijk. POH-GGZ en POH-Somatiek praktijk ondersteuners, zijn beschikbaar om de huisarts te ondersteunen bij patiënten met psychische klachten. De Praktijkondersteuner Somatiek richt zich op de zorg voor patienten met een chronische aandoening. Aandoeningen als astma, copd of diabetes. 

Wilt u meer weten over het online patiënten portaal of u direct inschrijven, klik dan hier: 


Direct naar het online patiënten portaal >> 

 Inschrijven voor de huisarts>> 

Contact:

Tel: 020 308 1238  - Keuze 2 

E-mail: info@mijn-huisarts.com

Graag verwijzen wij door naar: 

Foto huisartsenpraktijk Amstelkwartier

Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham