Fysiotherapie 

GZC Amstelkwartier werkt samen met de fysiotherapeuten van Fysiolution. Dit enthousiaste team staat klaar om fysieke klachten samen met u op te lossen. Naast fysiotherapie zijn zij gespecialiseerd in manuele therapie, (sport)revalidatie en oncologische fysiotherapie. Fysiolution heeft momenteel twee locaties, gevestigd in de SportCity Wibautstraat en de SportCity Jodenbreestraat. Per 3 juni 2024 vestigen zij zich ook in het gezondheidscentrum, op Spaklerweg 12D. Hier is een nieuw ingerichte oefenruimte aanwezig, om samen met u te werken aan uw herstel.
 
Bij Fysiolution volgt u een gestructureerd stappenplan waarin u begeleid wordt naar een optimaal herstel. Er wordt niet alleen gekeken naar de symptomen die u ervaart, maar het streven is altijd om de oorzaak aan te pakken. Op deze manier worden er duurzame resultaten behaald.

Kijk voor meer informatie op de website: www.fysiolution.nl


Op de maandag en woensdag kunt u bij bekkenbodemfysiotherapeut Carel Jan van der Heide van het Expertisecentrum Bekkenbodem op Gezondheidscentrum Amstelkwartier ook terecht voor het behandelen van bekkenbodem gerelateerde klachten zoals incontinentie, prostaatpijn, prostaatontsteking, ontlastingsklachten of bij moeite met klaarkomen. Zie voor meer informatie de website.

 


 
 
Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham