Reizigersvaccinaties Amsterdam


Gaat u op reis? Dan is het verstandig en soms verplicht om u te laten voorlichten en vaccineren. U kunt voor uw reizigersvaccinaties bij ons terecht op onze locatie in Amsterdam Noord. Alle benodigde vaccinaties worden gegeven in de praktijk.

Dokter Pieter Jan van Empel is een gecertificeerd reisgeneeskundig huisarts, Dean Braacx is verpleegkundig specialist reizigersvaccinatie. Zij werken samen met Reisprik en kunnen u uitgebreid voorlichten over de benodigde vaccinaties en andere gezondheidsrisico’s die kunnen spelen bij uw reis. Voor alle informatie over reizigersvaccinaties en ziektes die u tegen kunt komen op vakantie kunt u nalezen op thuisarts.nl of op de pagina van het LCR.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor de vaccinatie? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Vergeet als u de afspraak heeft niet uw gele boekje en houdt u er rekening mee dat u direct moet afrekenen aan de balie. Heeft u nog geen geel boekje, dan zijn deze verkrijgbaar in de praktijk. Dan rest het ons nog om u een fijne veilige reis toe te wensen!

LCR

Voor betrouwbare medische informatie adviseren wij de Thuisarts

Klik hier om een video consult met de huisarts in te plannen

Volg gezondheidscentrum Amstelkwartier op facebook

U vindt ons ook in Amsterdam Noord, locatie Buiksloterham